DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

User avatar
-=S_SAJJAD=-
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 849
Joined: 03 Sep 2013, 6:12 am
Location: WasteLand
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by -=S_SAJJAD=- » 01 Jan 2014, 2:01 am

Uninstall Quick signal plugin
<Salvation Seeker>

User avatar
oscamlover
Technical Force
Technical Force
Posts: 1899
Joined: 27 Aug 2013, 1:07 pm
Location: india

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by oscamlover » 01 Jan 2014, 7:10 am

Right -=S_SAJJAD=- reboot on star sport channel

<ATTENTION FOR NEW MEMBER>
->AUTHENTICATION AS PM, URL LINK OPEN AFTER 10-12 POST
->NEVER USE SPAM ,ONLY SMILIES OR WORLDS LIKE "THANKS,NICE INFO TYPE"
->NEVER USE MOBILE NUMBERS,EMAIL OR OTHER WAY OF CONTANT


takkari
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 719
Joined: 18 Jun 2013, 2:23 am
Location: Quetta

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by takkari » 01 Jan 2014, 12:40 pm

Now I installed TS Image O.E 2.0 and no more reboots on dialog channels

User avatar
TAHIR
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 849
Joined: 03 Oct 2013, 9:42 am
Location: PAKISTAN
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by TAHIR » 06 Jan 2014, 8:07 am

takkari wrote:I have been checking various things: with and without cams, removing satellite and re scanning.

What I have found is that my box reboot itself on only one TP
11592 V 27689
Star Sports, Ten Cricket, Ten Sports, Discovery, Bloomberg, BBC, etc.

Whereas on other 3 TPs of Dialog, all is well.


STILL PROBLEM REMAINING WITH ME WITH TS IMAGE.
:think: :think: :think: :think:

User avatar
oscamlover
Technical Force
Technical Force
Posts: 1899
Joined: 27 Aug 2013, 1:07 pm
Location: india

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by oscamlover » 06 Jan 2014, 8:33 am

i,m use CVS-GP3.0.54-r1_TNT OK _ By Abdonda3if_sim2-SSL-84b image on my box

problem solve ,now no reboot


try it

<ATTENTION FOR NEW MEMBER>
->AUTHENTICATION AS PM, URL LINK OPEN AFTER 10-12 POST
->NEVER USE SPAM ,ONLY SMILIES OR WORLDS LIKE "THANKS,NICE INFO TYPE"
->NEVER USE MOBILE NUMBERS,EMAIL OR OTHER WAY OF CONTANT


User avatar
suleman84
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 1529
Joined: 16 Jun 2013, 9:45 pm
Location: █║▌█PAKISTAN█║▌█│

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by suleman84 » 17 Sep 2014, 7:20 pm

oscamlover wrote:i,m use CVS-GP3.0.54-r1_TNT OK _ By Abdonda3if_sim2-SSL-84b image on my box

problem solve ,now no reboot


try it
WOW ONLY THIS WAY TO CHANGE TO IMAGE ...THIS IS NOT A GOOD SOLUCION ...BECAUSE

I DONT LINE GP IMAGE....
:pain:
Be Happy All The Time

User avatar
Golden
Administrator
Administrator
Posts: 5238
Joined: 14 Jun 2013, 6:00 am
Location: Pakistan
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by Golden » 17 Sep 2014, 10:21 pm

suleman84 wrote: WOW ONLY THIS WAY TO CHANGE THE IMAGE ...THIS IS NOT A GOOD SOLUTION ...BECAUSE
I DONT HAVE GP IMAGE....
:pain:
Read = http://golden-mgcamd.net/dreambox-discu ... tml#p19979" onclick="window.open(this.href);return false;

Try This Solution :

oscamlover wrote:go to etc/enigma2

edit file lamedb and delate all
now restart your dm and scan now
[/red][/i][/b]

Post Reply Previous topicNext topic