DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

User avatar
Muhammad ayaz
Founder
Founder
Posts: 6334
Joined: 17 Jun 2013, 12:44 am
Location: QUETTA PAKISTAN
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by Muhammad ayaz » 30 Dec 2013, 11:07 pm

takkari wrote:I'm also facing the same problem on dialog channels. I've tried different images but same issue. Its freezing cold outside otherwise I would have checked the cables.
yes dear bro due to cold weather i m also avoiding to go on dish side
skype id
Muhammad.ayaz477

User avatar
-=ASIF JATT=-
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 821
Joined: 19 Jun 2013, 1:08 pm
Location: Toba Tek Singh

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by -=ASIF JATT=- » 30 Dec 2013, 11:13 pm

Muhammad ayaz wrote:
takkari wrote:I'm also facing the same problem on dialog channels. I've tried different images but same issue. Its freezing cold outside otherwise I would have checked the cables.
yes dear bro due to cold weather i m also avoiding to go on dish side
very cold dear just relaxed and wait for sunny day

takkari
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 719
Joined: 18 Jun 2013, 2:23 am
Location: Quetta

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by takkari » 30 Dec 2013, 11:14 pm

I have been checking various things: with and without cams, removing satellite and re scanning.

What I have found is that my box reboot itself on only one TP
11592 V 27689
Star Sports, Ten Cricket, Ten Sports, Discovery, Bloomberg, BBC, etc.

Whereas on other 3 TPs of Dialog, all is well.



User avatar
Muhammad ayaz
Founder
Founder
Posts: 6334
Joined: 17 Jun 2013, 12:44 am
Location: QUETTA PAKISTAN
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by Muhammad ayaz » 30 Dec 2013, 11:36 pm

takkari wrote:I have been checking various things: with and without cams, removing satellite and re scanning.

What I have found is that my box reboot itself on only one TP
11592 V 27689
Star Sports, Ten Cricket, Ten Sports, Discovery, Bloomberg, BBC, etc.

Whereas on other 3 TPs of Dialog, all is well.


dear bro all good channel are on your mentioned tp so what about solution
skype id
Muhammad.ayaz477

User avatar
TAHIR
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 849
Joined: 03 Oct 2013, 9:42 am
Location: PAKISTAN
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by TAHIR » 31 Dec 2013, 10:17 pm

takkari wrote:I have been checking various things: with and without cams, removing satellite and re scanning.

What I have found is that my box reboot itself on only one TP
11592 V 27689
Star Sports, Ten Cricket, Ten Sports, Discovery, Bloomberg, BBC, etc.

Whereas on other 3 TPs of Dialog, all is well.


:yes: :yes: :yes:

User avatar
-=S_SAJJAD=-
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 849
Joined: 03 Sep 2013, 6:12 am
Location: WasteLand
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by -=S_SAJJAD=- » 01 Jan 2014, 2:01 am

Uninstall Quick signal plugin
<Salvation Seeker>

User avatar
oscamlover
Technical Force
Technical Force
Posts: 1899
Joined: 27 Aug 2013, 1:07 pm
Location: india

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by oscamlover » 01 Jan 2014, 7:10 am

Right -=S_SAJJAD=- reboot on star sport channel

<ATTENTION FOR NEW MEMBER>
->AUTHENTICATION AS PM, URL LINK OPEN AFTER 10-12 POST
->NEVER USE SPAM ,ONLY SMILIES OR WORLDS LIKE "THANKS,NICE INFO TYPE"
->NEVER USE MOBILE NUMBERS,EMAIL OR OTHER WAY OF CONTANT


takkari
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 719
Joined: 18 Jun 2013, 2:23 am
Location: Quetta

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by takkari » 01 Jan 2014, 12:40 pm

Now I installed TS Image O.E 2.0 and no more reboots on dialog channels

User avatar
TAHIR
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 849
Joined: 03 Oct 2013, 9:42 am
Location: PAKISTAN
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by TAHIR » 06 Jan 2014, 8:07 am

takkari wrote:I have been checking various things: with and without cams, removing satellite and re scanning.

What I have found is that my box reboot itself on only one TP
11592 V 27689
Star Sports, Ten Cricket, Ten Sports, Discovery, Bloomberg, BBC, etc.

Whereas on other 3 TPs of Dialog, all is well.


STILL PROBLEM REMAINING WITH ME WITH TS IMAGE.
:think: :think: :think: :think:

User avatar
oscamlover
Technical Force
Technical Force
Posts: 1899
Joined: 27 Aug 2013, 1:07 pm
Location: india

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by oscamlover » 06 Jan 2014, 8:33 am

i,m use CVS-GP3.0.54-r1_TNT OK _ By Abdonda3if_sim2-SSL-84b image on my box

problem solve ,now no reboot


try it

<ATTENTION FOR NEW MEMBER>
->AUTHENTICATION AS PM, URL LINK OPEN AFTER 10-12 POST
->NEVER USE SPAM ,ONLY SMILIES OR WORLDS LIKE "THANKS,NICE INFO TYPE"
->NEVER USE MOBILE NUMBERS,EMAIL OR OTHER WAY OF CONTANT


Post Reply Previous topicNext topic