Expert i Want Oscam-svn11390 Cam For Videocon line

User avatar
goldust
Registered Member
Registered Member
Posts: 66
Joined: 20 Feb 2016, 8:39 pm

Expert i Want Oscam-svn11390 Cam For Videocon line

Post by goldust » 17 Jan 2018, 8:31 pm

hello,need oscam or Ncam for dreambox 800hd pvr work for videocon,my line is mgcamd."cn.smartcam.fun"

engineer_hk98
Junior Member
Junior Member
Posts: 20
Joined: 25 May 2014, 6:19 pm

Expert i Want Oscam-svn11390 Cam For Videocon line

Post by engineer_hk98 » 28 Feb 2018, 10:54 am

i have startrack 2020 hd
spark 7162 chip
using hdmu E2 image
i have videocon cccam line
its not working on my image ..
suggest any setting..thanks.

engineer_hk98
Junior Member
Junior Member
Posts: 20
Joined: 25 May 2014, 6:19 pm

Expert i Want Oscam-svn11390 Cam For Videocon line

Post by engineer_hk98 » 03 Mar 2018, 2:40 pm

engineer_hk98 wrote:
28 Feb 2018, 10:54 am
i have startrack 2020 hd
spark 7162 chip
using hdmu E2 image
i have videocon cccam line
its not working on my image ..
suggest any setting..thanks.
FRIENDS I AM STUCK WITH MY CLINE BECAUSE ITS NOT OPEINING VIDEOCON ON MY RECEIVER...

KINDLY SUGGEST ANY POSSIBILITY THROUGH WHICH I CAN RUN VIDEOCON..

User avatar
jahan25
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 997
Joined: 07 Oct 2014, 2:49 pm
Location: Quetta,Balochistan

Expert i Want Oscam-svn11390 Cam For Videocon line

Post by jahan25 » 03 Mar 2018, 3:15 pm

engineer_hk98 wrote:
03 Mar 2018, 2:40 pm
engineer_hk98 wrote:
28 Feb 2018, 10:54 am
i have startrack 2020 hd
spark 7162 chip
using hdmu E2 image
i have videocon cccam line
its not working on my image ..
suggest any setting..thanks.
FRIENDS I AM STUCK WITH MY CLINE BECAUSE ITS NOT OPEINING VIDEOCON ON MY RECEIVER...

KINDLY SUGGEST ANY POSSIBILITY THROUGH WHICH I CAN RUN VIDEOCON..
Bhai bohat he Easy hai sb say phalay ap ki line Cline na ho balkay Mgcamd line lo Server Holder say phr ap woh line box main dalay and Working...Thnx
:thank: :rock: :happy:

_________________
Always Happy Other People
Then U Feel Happy

engineer_hk98
Junior Member
Junior Member
Posts: 20
Joined: 25 May 2014, 6:19 pm

Expert i Want Oscam-svn11390 Cam For Videocon line

Post by engineer_hk98 » 03 Mar 2018, 10:19 pm

jahan25 wrote:
03 Mar 2018, 3:15 pm
engineer_hk98 wrote:
03 Mar 2018, 2:40 pm
engineer_hk98 wrote:
28 Feb 2018, 10:54 am
i have startrack 2020 hd
spark 7162 chip
using hdmu E2 image
i have videocon cccam line
its not working on my image ..
suggest any setting..thanks.
FRIENDS I AM STUCK WITH MY CLINE BECAUSE ITS NOT OPEINING VIDEOCON ON MY RECEIVER...

KINDLY SUGGEST ANY POSSIBILITY THROUGH WHICH I CAN RUN VIDEOCON..
Bhai bohat he Easy hai sb say phalay ap ki line Cline na ho balkay Mgcamd line lo Server Holder say phr ap woh line box main dalay and Working...Thnx
brother i know but mainy 1100 m cline lee hy
ab wo exchange nhe horahi
mujhy ise p chalani hy videocon
agr hy koi expert to kindly help..

User avatar
jahan25
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 997
Joined: 07 Oct 2014, 2:49 pm
Location: Quetta,Balochistan

Expert i Want Oscam-svn11390 Cam For Videocon line

Post by jahan25 » 04 Mar 2018, 12:33 am

engineer_hk98 wrote:
03 Mar 2018, 10:19 pm
jahan25 wrote:
03 Mar 2018, 3:15 pm
engineer_hk98 wrote:
03 Mar 2018, 2:40 pm


FRIENDS I AM STUCK WITH MY CLINE BECAUSE ITS NOT OPEINING VIDEOCON ON MY RECEIVER...

KINDLY SUGGEST ANY POSSIBILITY THROUGH WHICH I CAN RUN VIDEOCON..
Bhai bohat he Easy hai sb say phalay ap ki line Cline na ho balkay Mgcamd line lo Server Holder say phr ap woh line box main dalay and Working...Thnx
brother i know but mainy 1100 m cline lee hy
ab wo exchange nhe horahi
mujhy ise p chalani hy videocon
agr hy koi expert to kindly help..
Sorry bhai CCcam per cline ki seref ECM he aye ge sub cam's per is ka or kohi hal nai hai mere nazal main agay muj say be better Expert jantay hai...Thnx
:thank: :rock: :happy:

_________________
Always Happy Other People
Then U Feel Happy

User avatar
burhanafridi603
Registered Member
Registered Member
Posts: 213
Joined: 09 Jul 2017, 3:55 pm

Expert i Want Oscam-svn11390 Cam For Videocon line

Post by burhanafridi603 » 07 Mar 2018, 10:50 pm

jahan25 wrote:
04 Mar 2018, 12:33 am
engineer_hk98 wrote:
03 Mar 2018, 10:19 pm
jahan25 wrote:
03 Mar 2018, 3:15 pm

Bhai bohat he Easy hai sb say phalay ap ki line Cline na ho balkay Mgcamd line lo Server Holder say phr ap woh line box main dalay and Working...Thnx
brother i know but mainy 1100 m cline lee hy
ab wo exchange nhe horahi
mujhy ise p chalani hy videocon
agr hy koi expert to kindly help..
Sorry bhai CCcam per cline ki seref ECM he aye ge sub cam's per is ka or kohi hal nai hai mere nazal main agay muj say be better Expert jantay hai...Thnx
My ny aik bandy ko Cline py chala k dia hy Srilanka my Videocon . Apna Receiver share karo konsa wala hy
Zgemma h9s 4k----OpenAtv 6.2
HotBird, NSS-6, GSat, EutelSat 9B
Kabul, Afghanistan
.
:ugeek: :ugeek:

User avatar
burhanafridi603
Registered Member
Registered Member
Posts: 213
Joined: 09 Jul 2017, 3:55 pm

Expert i Want Oscam-svn11390 Cam For Videocon line

Post by burhanafridi603 » 07 Mar 2018, 10:51 pm

engineer_hk98 wrote:
03 Mar 2018, 2:40 pm
engineer_hk98 wrote:
28 Feb 2018, 10:54 am
i have startrack 2020 hd
spark 7162 chip
using hdmu E2 image
i have videocon cccam line
its not working on my image ..
suggest any setting..thanks.
FRIENDS I AM STUCK WITH MY CLINE BECAUSE ITS NOT OPEINING VIDEOCON ON MY RECEIVER...

KINDLY SUGGEST ANY POSSIBILITY THROUGH WHICH I CAN RUN VIDEOCON..
Pm me i will try to help you
Zgemma h9s 4k----OpenAtv 6.2
HotBird, NSS-6, GSat, EutelSat 9B
Kabul, Afghanistan
.
:ugeek: :ugeek:

tari85
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: 25 Apr 2017, 8:46 pm

Expert i Want Oscam-svn11390 Cam For Videocon line

Post by tari85 » 01 Apr 2018, 6:26 pm

Dear maine bhi cccam line le ha par videocon k chanels lete se open hote hain.
Main 1506 wala receiver use kr raha hoon.
Any suggestion plz???

Post Reply Previous topicNext topic