A technical issue ,help needed @chazer !!!

User avatar
Masood
Vip
Vip
Posts: 2856
Joined: 17 Jan 2015, 4:19 pm
Location: Lahore
Has thanked: 57 times
Been thanked: 100 times
Contact:

Re: A technical issue ,help needed @chazer !!!

Post by Masood » 28 Aug 2016, 5:44 am

chazer wrote:It seams that lcd picks some kind of interference through it's input sources. What about when you watch something through usb ,does it fliks
yea it is sure ,LCD picks interference and only we need to sort out that kind of interference :idea:
I didn't do any practice yet ,watching something thru USB.
thanks once again for sparing time :)
DM 520 HD
OPENBOX AS4K CI

chazer
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 90
Joined: 10 Jan 2016, 5:38 pm
Contact:

Re: A technical issue ,help needed @chazer !!!

Post by chazer » 31 Aug 2016, 8:08 pm

So haven't you checked yet with USB ??

User avatar
Masood
Vip
Vip
Posts: 2856
Joined: 17 Jan 2015, 4:19 pm
Location: Lahore
Has thanked: 57 times
Been thanked: 100 times
Contact:

Re: A technical issue ,help needed @chazer !!!

Post by Masood » 01 Sep 2016, 8:15 am

chazer wrote:So haven't you checked yet with USB ??
OH sorry I didn't know you were waiting for such kind of observation :)
BTW I don't have same issue since last many days ,might be line's voltage losses have been recovered by LESCO :idea:
anyhow I'm thankful to you for your kind efforts ;)
DM 520 HD
OPENBOX AS4K CI

chazer
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 90
Joined: 10 Jan 2016, 5:38 pm
Contact:

Re: A technical issue ,help needed @chazer !!!

Post by chazer » 01 Sep 2016, 9:55 am

OK , so problem solved :D

User avatar
Masood
Vip
Vip
Posts: 2856
Joined: 17 Jan 2015, 4:19 pm
Location: Lahore
Has thanked: 57 times
Been thanked: 100 times
Contact:

Re: A technical issue ,help needed @chazer !!!

Post by Masood » 01 Sep 2016, 10:41 am

chazer wrote:so problem solved
yes the problem has gone till voltage drop :lol:
I had managed a servo motor stabilizer (ST500WS model of STAC company) to solve my issue but one responsible member of the board awared me by using such device consuming 500 WATTS out of 1000 Watts UPS so I accepted his genuine proposal otherwise I would destroy my UPS :)
DM 520 HD
OPENBOX AS4K CI

User avatar
Masood
Vip
Vip
Posts: 2856
Joined: 17 Jan 2015, 4:19 pm
Location: Lahore
Has thanked: 57 times
Been thanked: 100 times
Contact:

Re: A technical issue ,help needed @chazer !!!

Post by Masood » 26 Mar 2017, 10:22 am

@chazer!!!
congrats for being a part of admin team :rock:
few days earlier I got chance to check with Homage Inverter and LCD was working fine during load shedding :D
1.png

your arguments in above posts were 100% accurate.
the only one issue remains i,e as the WAPDA power goes OFF LCD goes to reset ....may be due to old battery ?
DM 520 HD
OPENBOX AS4K CI

chazer
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 90
Joined: 10 Jan 2016, 5:38 pm
Contact:

Re: A technical issue ,help needed @chazer !!!

Post by chazer » 05 May 2017, 12:17 am

Sorry, don't know how i missed that, infect didn't thought of an old thread might get alive, sorry again.
Now coming to the issue ,it's due to increased transfer time of the UPS. Homage typical transfer time is 15~30ms and it increases with the applied load and battery condition.
One possible solution is to add an old Desktop ups, it's backup time is just 5~10min, sufficient to suppress glitch produced by Homage. These are usually of 200~400watts online type with 0s transfer time and cheaply available at computer shops.
Secondly thanks for the compliments.
Regards.

User avatar
Masood
Vip
Vip
Posts: 2856
Joined: 17 Jan 2015, 4:19 pm
Location: Lahore
Has thanked: 57 times
Been thanked: 100 times
Contact:

A technical issue ,help needed @chazer !!!

Post by Masood » 23 Jun 2017, 4:45 pm

couldn't find thanks button ,so paying in writing .....THANKS for sharing information.
I'm sorry as well :)
by the way I re-installed my desi UPS after an experimental check ;)
DM 520 HD
OPENBOX AS4K CI

Post Reply Previous topicNext topic