12595 tp not working plz help

Mohsin.m17
Registered Member
Registered Member
Posts: 309
Joined: 14 Jul 2017, 7:17 pm
Location: Sukkur
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time
Contact:

12595 tp not working plz help

Post by Mohsin.m17 » 02 Sep 2018, 11:13 am

Salam I have Nss6 set on 2 ft and whole dishtv package is working with strong signals like olors cartoon network zee tv star plus pakistani channels, all these channels are working fine but only hd channels tp 12595v40700 and 12595 h 43200 have no signal plz help me friends.

User avatar
FARRUKH
Webmaster
Webmaster
Posts: 7461
Joined: 18 Dec 2014, 9:02 pm
Location: Rawalpindi Pakistan
Has thanked: 24 times
Been thanked: 69 times
Contact:

12595 tp not working plz help

Post by FARRUKH » 02 Sep 2018, 2:06 pm

try to move your dish to 93.5E and get signals of freedish and sun hd tps than check.
VIsit my Website
Mediastar MS-Diamond X2 Full 4K
TCL 40" UHD Smart LED Tv
Shabbir 8ft A Quality Motorized
Covering 3.1E to 122E
My Motorized Dish
Hotbird Scan Result
Badrsat Scan Result
Kontinent Scan Result


Mohsin.m17
Registered Member
Registered Member
Posts: 309
Joined: 14 Jul 2017, 7:17 pm
Location: Sukkur
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time
Contact:

12595 tp not working plz help

Post by Mohsin.m17 » 02 Sep 2018, 7:46 pm

FARRUKH wrote:
02 Sep 2018, 2:06 pm
try to move your dish to 93.5E and get signals of freedish and sun hd tps than check.
Sun hd working fine but still this top have no signal

User avatar
Umair Malik
Webmaster
Webmaster
Posts: 6539
Joined: 18 Jun 2013, 3:54 am
Location: Attock City
Has thanked: 12 times
Been thanked: 120 times

12595 tp not working plz help

Post by Umair Malik » 02 Sep 2018, 8:01 pm

I Think You Should Try Changing Cable
Starsat 2000 Extreme HD (HEVC)
Sony KD49X8500B
Shabir 8-Feet Motorized (With Auto Positioner)
Coverage:-125E To 3.1E

Fixed C=(115E,105E,100.5E,91.5E,38.5E)
Fixed KU=(95E,93.5E,42E,38.5E,26E,25.5E,13E,9E)

Post Reply Previous topicNext topic