NEWSAT i 5000 SERVER PROB

User avatar
Hubdar
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 997
Joined: 17 Nov 2016, 9:28 pm
Location: Mehrab Pur Sindh Pakistan
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times
Contact:

NEWSAT i 5000 SERVER PROB

Post by Hubdar » 30 Jan 2017, 1:09 am

Koi expert mujhe newsat i5000 ka server problem btaega only HD Chanel working but freezing or SD Chanel not working A sum days ago off then plz any body slution her plz help me
This Satlite Curently Tuned
4 West -4 East - 7W 3E -7E - 9E-13E -26E -
31E Astra - 39 -38E - 42E -45E -49E
51E -52/53E -55E -56E 57E -64E-66E-68E
70E-75E- 76E -78E-83E-85E-88E-90E 91E-
93E-95E- 100E -105E 110E -113E 122E & 138E

User avatar
Shahid Geo
Moderator
Moderator
Posts: 7461
Joined: 16 Jun 2013, 9:51 pm
Location: Pakistan
Has thanked: 188 times
Been thanked: 79 times
Contact:

Re: NEWSAT i 5000 SERVER PROB

Post by Shahid Geo » 30 Jan 2017, 1:18 am

Hubdar wrote:Koi expert mujhe newsat i5000 ka server problem btaega only HD Chanel working but freezing or SD Chanel not working A sum days ago off then plz any body slution her plz help me
Dscam off from company
Starsat 2000 Hyper HD
Samsung 40" Full HD LED TV N5000 (Series 5)

User avatar
Shahid Geo
Moderator
Moderator
Posts: 7461
Joined: 16 Jun 2013, 9:51 pm
Location: Pakistan
Has thanked: 188 times
Been thanked: 79 times
Contact:

Re: NEWSAT i 5000 SERVER PROB

Post by Shahid Geo » 30 Jan 2017, 1:19 am

Hubdar wrote:Koi expert mujhe newsat i5000 ka server problem btaega only HD Chanel working but freezing or SD Chanel not working A sum days ago off then plz any body slution her plz help me
Aur ager aap is me Cline use kr rahy ho to

Wo server use kro jis k server me just 0B00 caid ho dishtv ka aur caid koi Na ho caid mixed ki waja se line connect or disconnected hota hai
Starsat 2000 Hyper HD
Samsung 40" Full HD LED TV N5000 (Series 5)

iam_naeem
Junior Member
Junior Member
Posts: 1
Joined: 15 Jan 2018, 2:04 pm
Contact:

NEWSAT i 5000 SERVER PROB

Post by iam_naeem » 15 Jan 2018, 2:25 pm

start track 2018 me cline connect hai hd channels work kar rahe hain but sd connect k bawajood jab thori bhi freezing ho scrambled top hojata hain cline bhi connect hoti hai jab restart karen pher chal jate hain pher stop ,,,, help me experts plz

Post Reply Previous topicNext topic