T8 high class forever server not working?

Mohsin.m17
Registered Member
Registered Member
Posts: 309
Joined: 14 Jul 2017, 7:17 pm
Location: Sukkur
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time
Contact:

T8 high class forever server not working?

Post by Mohsin.m17 » 13 Jun 2018, 7:53 pm

Salam I have t8 high class which was bought last month and every thing was fine but today forever servera is not connected before I was using 2.99 then I updated to latest sw 3.03 but problem not solved. Plz help

User avatar
Umair Malik
Webmaster
Webmaster
Posts: 6536
Joined: 18 Jun 2013, 3:54 am
Location: Attock City
Has thanked: 12 times
Been thanked: 116 times

T8 high class forever server not working?

Post by Umair Malik » 13 Jun 2018, 8:23 pm

Working Fine Here On Starsat 2K Extreme.

Go To Server Setting And Then Move To 40 Number Server Press F1 Key From Remote To Load Default Server
Starsat 2000 Extreme HD (HEVC)
Sony KD49X8500B
Shabir 8-Feet Motorized (With Auto Positioner)
Coverage:-125E To 3.1E

Fixed C=(115E,105E,100.5E,91.5E,38.5E)
Fixed KU=(95E,93.5E,42E,38.5E,26E,25.5E,13E,9E)

niceabi
Registered Member
Registered Member
Posts: 239
Joined: 19 Aug 2014, 10:49 pm
Contact:

T8 high class forever server not working?

Post by niceabi » 13 Jun 2018, 8:44 pm

Mohsin.m17 wrote:
13 Jun 2018, 7:53 pm
Salam I have t8 high class which was bought last month and every thing was fine but today forever servera is not connected before I was using 2.99 then I updated to latest sw 3.03 but problem not solved. Plz help
Chal raha hai par slow hai

Mohsin.m17
Registered Member
Registered Member
Posts: 309
Joined: 14 Jul 2017, 7:17 pm
Location: Sukkur
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time
Contact:

T8 high class forever server not working?

Post by Mohsin.m17 » 13 Jun 2018, 10:57 pm

Umair Malik wrote:
13 Jun 2018, 8:23 pm
Working Fine Here On Starsat 2K Extreme.

Go To Server Setting And Then Move To 40 Number Server Press F1 Key From Remote To Load Default Server
Dear I tried all method, factory default, enable internet by pressing f1+111, loaded default server by pressing f1 on 40 no server but forever server remain disconnected, but my appolo iptv is working I don't know what is the problem🙄

User avatar
dc7800
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 733
Joined: 06 Jan 2015, 9:15 am
Location: Pakistan
Been thanked: 1 time
Contact:

T8 high class forever server not working?

Post by dc7800 » 13 Jun 2018, 11:37 pm

not working in t8 at me
Tiger T8 High Class
Tiger T800+HD
Sony Bravia KLV-40R352C

User avatar
Umair Malik
Webmaster
Webmaster
Posts: 6536
Joined: 18 Jun 2013, 3:54 am
Location: Attock City
Has thanked: 12 times
Been thanked: 116 times

T8 high class forever server not working?

Post by Umair Malik » 13 Jun 2018, 11:48 pm

Mohsin.m17 wrote:
13 Jun 2018, 10:57 pm
Umair Malik wrote:
13 Jun 2018, 8:23 pm
Working Fine Here On Starsat 2K Extreme.

Go To Server Setting And Then Move To 40 Number Server Press F1 Key From Remote To Load Default Server
Dear I tried all method, factory default, enable internet by pressing f1+111, loaded default server by pressing f1 on 40 no server but forever server remain disconnected, but my appolo iptv is working I don't know what is the problem🙄

Temporary Down Hoga From Forever Server Side. Surely Will Be Fixed Soon
Starsat 2000 Extreme HD (HEVC)
Sony KD49X8500B
Shabir 8-Feet Motorized (With Auto Positioner)
Coverage:-125E To 3.1E

Fixed C=(115E,105E,100.5E,91.5E,38.5E)
Fixed KU=(95E,93.5E,42E,38.5E,26E,25.5E,13E,9E)

Mohsin.m17
Registered Member
Registered Member
Posts: 309
Joined: 14 Jul 2017, 7:17 pm
Location: Sukkur
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time
Contact:

T8 high class forever server not working?

Post by Mohsin.m17 » 14 Jun 2018, 12:17 am

Now working thnx all friends specially umair malik

Nishan
Registered Member
Registered Member
Posts: 76
Joined: 09 Apr 2016, 10:48 am
Contact:

T8 high class forever server not working?

Post by Nishan » 15 Jun 2018, 4:28 pm

Dear Mohsin.

What did you do to solve your server issue?is it latest version 3.04 is no harm to update? After upgrade to new version hope forever server and pvu/biss ok..

Post Reply Previous topicNext topic