Biss To SoftCam Converter

User avatar
Dr.Timor
Moderator
Moderator
Posts: 9750
Joined: 27 Mar 2015, 1:46 pm
Location: Mazar-e Sharif Afghanistan
Has thanked: 123 times
Been thanked: 185 times
Contact:

Biss To SoftCam Converter

Post by Dr.Timor » 15 Feb 2017, 1:34 am

Biss To SoftCam Converter
2017-02-15_003011.jpg
Download : https://www.mediafire.com/?r77chcxfjwuij6a" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
kashif s
Vip
Vip
Posts: 3322
Joined: 03 Aug 2014, 1:05 pm
Location: Khanewal
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times
Contact:

Re: Biss To SoftCam Converter

Post by kashif s » 15 Feb 2017, 1:59 am

Dr sahb :rock: :rock: :rock:
:salam:
Vu Plus Solo 4K+1000 GB HDD
MediaStar Z2
Tiger T8 High Class
SF-R600 HD Satellites Finder
8Ft Dish+Moving Auto posationer
📲 HUAWEI P10 LITE

User avatar
ryk_sdk1
Registered Member
Registered Member
Posts: 132
Joined: 22 Aug 2016, 12:12 pm
Location: SADIQABAD
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Re: Biss To SoftCam Converter

Post by ryk_sdk1 » 15 Feb 2017, 9:21 am

es ka kia benefit hei Dr.Sb?
JAM IRSHAD AHAMD
SADIQABAD

----------------------
USING
Mediastar Diamond Z2 4K
T3000 Extra 4K
T8 high class
Xcruiser 585
7.5 Motorized Dish covering from 113 E To Amose 4 W

User avatar
Shahid Geo
Moderator
Moderator
Posts: 7674
Joined: 16 Jun 2013, 9:51 pm
Location: Pakistan
Has thanked: 668 times
Been thanked: 355 times
Contact:

Re: Biss To SoftCam Converter

Post by Shahid Geo » 15 Feb 2017, 10:25 am

ryk_sdk1 wrote:iss To SoftCam Converter
softcam aap khud bana sakty ho kisi bhi chanel ka
Samsung 40" N5000 (Series 5)
Sats Install 13E/38E/85E/88E/91E/93E/95E/105E

User avatar
Dr.Timor
Moderator
Moderator
Posts: 9750
Joined: 27 Mar 2015, 1:46 pm
Location: Mazar-e Sharif Afghanistan
Has thanked: 123 times
Been thanked: 185 times
Contact:

Re: Biss To SoftCam Converter

Post by Dr.Timor » 15 Feb 2017, 12:19 pm

ryk_sdk1 wrote:es ka kia benefit hei Dr.Sb?
Jab koye Linux box use karo pher benefit pata chalega .

User avatar
Ghulam Jaffar
Contributor
Contributor
Posts: 1308
Joined: 28 Dec 2015, 8:55 pm
Location: Islamabad
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times
Contact:

Re: Biss To SoftCam Converter

Post by Ghulam Jaffar » 15 Feb 2017, 12:49 pm

Only biss convert krta hai ya power vu bhe
WETEk PLAY2 4K(Hybrid)
FREESAT V8 SUPER HD
SONY LED 32 INCHES
CREATIVE SOUND SYSTEM
Receiving 105,95,93,88,52,38

User avatar
Dr.Timor
Moderator
Moderator
Posts: 9750
Joined: 27 Mar 2015, 1:46 pm
Location: Mazar-e Sharif Afghanistan
Has thanked: 123 times
Been thanked: 185 times
Contact:

Re: Biss To SoftCam Converter

Post by Dr.Timor » 15 Feb 2017, 1:23 pm

Ghulam Jaffar wrote:Only biss convert krta hai ya power vu bhe
only biss ke leye hai .

User avatar
ryk_sdk1
Registered Member
Registered Member
Posts: 132
Joined: 22 Aug 2016, 12:12 pm
Location: SADIQABAD
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Re: Biss To SoftCam Converter

Post by ryk_sdk1 » 20 Feb 2017, 2:15 pm

alphabox x4 myn bhi tu Linux os hei.

i am using
Alphabox
starsat 2000hd hyper
el-7999 hd
and el3030usb
JAM IRSHAD AHAMD
SADIQABAD

----------------------
USING
Mediastar Diamond Z2 4K
T3000 Extra 4K
T8 high class
Xcruiser 585
7.5 Motorized Dish covering from 113 E To Amose 4 W

User avatar
ryk_sdk1
Registered Member
Registered Member
Posts: 132
Joined: 22 Aug 2016, 12:12 pm
Location: SADIQABAD
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Re: Biss To SoftCam Converter

Post by ryk_sdk1 » 20 Feb 2017, 2:16 pm

jahan tak myn smjha hon softcam agar same sid ki keys hon tu un myn differ krnay k layay hei

baki ap guid kar den
JAM IRSHAD AHAMD
SADIQABAD

----------------------
USING
Mediastar Diamond Z2 4K
T3000 Extra 4K
T8 high class
Xcruiser 585
7.5 Motorized Dish covering from 113 E To Amose 4 W

Post Reply Previous topicNext topic