problem to connect nokia 5 with labtop

User avatar
Arshad Niazi
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 631
Joined: 14 Feb 2014, 3:17 pm
Contact:

problem to connect nokia 5 with labtop

Post by Arshad Niazi » 25 Nov 2017, 9:27 pm

salam friends

bhai ma na new nokia 5 last month purchase keya ha.

pc suite labtop windows 7 per instal keya ha kafi bar try kar chuka hoon

usb driver bhee install ha laken jub pc suite sa connect karta hoon tu message

ata ha click here to a phone. nokia phone ma Developer option show nahi ho raha

experts please help in detail with lot of thanks
A Great punishment for those who Externally
act in a good way but internally bad

User avatar
Arshad Niazi
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 631
Joined: 14 Feb 2014, 3:17 pm
Contact:

problem to connect nokia 5 with labtop

Post by Arshad Niazi » 30 Nov 2017, 12:54 pm

still waiting for experts help please
A Great punishment for those who Externally
act in a good way but internally bad

User avatar
Arshad Niazi
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 631
Joined: 14 Feb 2014, 3:17 pm
Contact:

problem to connect nokia 5 with labtop

Post by Arshad Niazi » 02 Dec 2017, 1:56 pm

Assalam-o-alaikum.

lot of experts are in the forum and still i am waiting for experts help please
A Great punishment for those who Externally
act in a good way but internally bad

User avatar
alishah347
Administrator
Administrator
Posts: 2357
Joined: 03 Oct 2013, 1:23 am
Location: Lahore
Has thanked: 7 times
Been thanked: 75 times
Contact:

problem to connect nokia 5 with labtop

Post by alishah347 » 03 Dec 2017, 11:01 am

Arshad Niazi wrote:
25 Nov 2017, 9:27 pm
salam friends

bhai ma na new nokia 5 last month purchase keya ha.

pc suite labtop windows 7 per instal keya ha kafi bar try kar chuka hoon

usb driver bhee install ha laken jub pc suite sa connect karta hoon tu message

ata ha click here to a phone. nokia phone ma Developer option show nahi ho raha

experts please help in detail with lot of thanks
ye method try kero shayad kaam ban jaey

setting mein ja k click kerain "about phone" end pe linkha hoga "build number" es pe 7 time click kerain then wapas back jaein,phir check
kerain option on hota hai k nai.

User avatar
Arshad Niazi
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 631
Joined: 14 Feb 2014, 3:17 pm
Contact:

problem to connect nokia 5 with labtop

Post by Arshad Niazi » 15 Dec 2017, 12:21 am

salam

bhai es sa aga kaya karna ha please reply thanks
A Great punishment for those who Externally
act in a good way but internally bad

Post Reply Previous topicNext topic