DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

User avatar
TAHIR
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 849
Joined: 03 Oct 2013, 9:42 am
Location: PAKISTAN
Contact:

DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by TAHIR » 30 Dec 2013, 8:28 pm

DEAR FRIENDS MERE PASS DM 800 PVR CLONE SIM 2.01#84B
JAB MAIN DIALOG TV KA CHANNEL CHALATA HO TO BOX AUTOMATIC REBOOT HO JATA HAI.
MERE PASS GP3 THA MAINE IMAGE TS IMAGE KIA PHIR BHEEE SAME PROBLEM.
KISE DOST KE PASS KOI SOLUTION

Muhammad_Ali
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 562
Joined: 12 Dec 2013, 11:50 pm
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by Muhammad_Ali » 30 Dec 2013, 8:36 pm

TAHIR wrote:DEAR FRIENDS MERE PASS DM 800 PVR CLONE SIM 2.01#84B
JAB MAIN DIALOG TV KA CHANNEL CHALATA HO TO BOX AUTOMATIC REBOOT HO JATA HAI.
MERE PASS GP3 THA MAINE IMAGE TS IMAGE KIA PHIR BHEEE SAME PROBLEM.
KISE DOST KE PASS KOI SOLUTION
Kuch din phly mere saith bhi same msla that jab dialog TV wala koi hi channel lagata to recevier reboot ho jata may ne lnb or disqic switch se tar ko dobara blade se cut jar keep lagay umar bhai keep kahne per to msla Hal ho gaya app bhi try karein shayad yahi msla ho.
دلِ مرحوم کو خدا بخشے
بڑی رونق لگائے رکھتا تھا ! :think:

User avatar
Muhammad ayaz
Founder
Founder
Posts: 6334
Joined: 17 Jun 2013, 12:44 am
Location: QUETTA PAKISTAN
Has thanked: 20 times
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by Muhammad ayaz » 30 Dec 2013, 9:26 pm

same problem with me any friend to tell the solution
skype id
Muhammad.ayaz477

shamshad
Registered Member
Registered Member
Posts: 263
Joined: 20 Jun 2013, 4:01 pm
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by shamshad » 30 Dec 2013, 9:49 pm

:yes: :yes: same problem with me :prescription:

takkari
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 719
Joined: 18 Jun 2013, 2:23 am
Location: Quetta
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by takkari » 30 Dec 2013, 10:51 pm

I'm also facing the same problem on dialog channels. I've tried different images but same issue. Its freezing cold outside otherwise I would have checked the cables.

User avatar
Muhammad ayaz
Founder
Founder
Posts: 6334
Joined: 17 Jun 2013, 12:44 am
Location: QUETTA PAKISTAN
Has thanked: 20 times
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by Muhammad ayaz » 30 Dec 2013, 11:07 pm

takkari wrote:I'm also facing the same problem on dialog channels. I've tried different images but same issue. Its freezing cold outside otherwise I would have checked the cables.
yes dear bro due to cold weather i m also avoiding to go on dish side
skype id
Muhammad.ayaz477

User avatar
-=ASIF JATT=-
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 821
Joined: 19 Jun 2013, 1:08 pm
Location: Toba Tek Singh
Been thanked: 1 time
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by -=ASIF JATT=- » 30 Dec 2013, 11:13 pm

Muhammad ayaz wrote:
takkari wrote:I'm also facing the same problem on dialog channels. I've tried different images but same issue. Its freezing cold outside otherwise I would have checked the cables.
yes dear bro due to cold weather i m also avoiding to go on dish side
very cold dear just relaxed and wait for sunny day

takkari
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 719
Joined: 18 Jun 2013, 2:23 am
Location: Quetta
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by takkari » 30 Dec 2013, 11:14 pm

I have been checking various things: with and without cams, removing satellite and re scanning.

What I have found is that my box reboot itself on only one TP
11592 V 27689
Star Sports, Ten Cricket, Ten Sports, Discovery, Bloomberg, BBC, etc.

Whereas on other 3 TPs of Dialog, all is well.



User avatar
Muhammad ayaz
Founder
Founder
Posts: 6334
Joined: 17 Jun 2013, 12:44 am
Location: QUETTA PAKISTAN
Has thanked: 20 times
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by Muhammad ayaz » 30 Dec 2013, 11:36 pm

takkari wrote:I have been checking various things: with and without cams, removing satellite and re scanning.

What I have found is that my box reboot itself on only one TP
11592 V 27689
Star Sports, Ten Cricket, Ten Sports, Discovery, Bloomberg, BBC, etc.

Whereas on other 3 TPs of Dialog, all is well.


dear bro all good channel are on your mentioned tp so what about solution
skype id
Muhammad.ayaz477

User avatar
TAHIR
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 849
Joined: 03 Oct 2013, 9:42 am
Location: PAKISTAN
Contact:

Re: DM REBOOT ON DIALOG CHANNEL

Post by TAHIR » 31 Dec 2013, 10:17 pm

takkari wrote:I have been checking various things: with and without cams, removing satellite and re scanning.

What I have found is that my box reboot itself on only one TP
11592 V 27689
Star Sports, Ten Cricket, Ten Sports, Discovery, Bloomberg, BBC, etc.

Whereas on other 3 TPs of Dialog, all is well.


:yes: :yes: :yes:

Post Reply Previous topicNext topic