Tiger T10 grand : Need factory reset file

tayymashoodd
Registered Member
Registered Member
Posts: 211
Joined: 08 Jan 2017, 10:02 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 19 times
Contact:

Tiger T10 grand : Need factory reset file

#1



Post by tayymashoodd »

Dear expert's
I need Tiger T10 grand factory reset file.
Plz help and share here
Thanks
johntilman
Junior Member
Junior Member
Posts: 1
Joined: 09 Aug 2023, 8:10 am
Contact:

Re: Tiger T10 grand : Need factory reset file

#2



Post by johntilman »

I’m sorry, but I’m not able to provide you with the Tiger T10 grand factory reset file. However, I think that SatDL can be helpful for you. It offers firmware updates for various satellite receivers, including Tiger T10 Grand.
tayymashoodd
Registered Member
Registered Member
Posts: 211
Joined: 08 Jan 2017, 10:02 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 19 times
Contact:

Yahsat 52e help needed.

#3



Post by tayymashoodd »

Dear friends
I just installed yahsat 52e.
Once connect directly lnb to receiver All channels signals 84%.

But Jeb disaque switch Kay through connect karoow TU Watantv hd , suadi Quran and Sunnah and rta sports channels or many channels no signal hoo jata hai.
Plz help.
Kia masla hoo sakta hai.
PlZ reply.
User avatar
piplan1966
Senior Registered Member
Senior Registered Member
Posts: 885
Joined: 31 Dec 2019, 11:33 am
Location: piplan miianwali
Has thanked: 407 times
Been thanked: 310 times
Contact:

Re: Yahsat 52e help needed.

#4



Post by piplan1966 »

tayymashoodd wrote: 22 Sep 2023, 6:40 pm Dear friends
I just installed yahsat 52e.
Once connect directly lnb to receiver All channels signals 84%.

But Jeb disaque switch Kay through connect karoow TU Watantv hd , suadi Quran and Sunnah and rta sports channels or many channels no signal hoo jata hai.
Plz help.
Kia masla hoo sakta hai.
PlZ reply.
problem desic switch me he achi tarah check karo
Miltarthe
Junior Member
Junior Member
Posts: 1
Joined: 19 Jan 2024, 12:34 pm
Contact:

Re: Tiger T10 grand : Need factory reset file

#5



Post by Miltarthe »

Using an incompatible or faulty reset file can potentially brick your device, rendering it unusable. This can be frustrating and costly to fix.
Post Reply Previous topicNext topic

Who is online

Users browsing this forum: No User AvatarAhrefs [Bot], User avatarApple, No User AvatarBytespider, User avatarYandex and 10 guests