Bhai ap pic share kar saktay ho apni dish ke with Turksat and 45E. This will make things very easy for me to do the settings.TouQeeR AsLam wrote:or lnb ko thora Dish sa Door krna lkn signal Pura he rha to 45e or 42e dno ak sath ak he lnb ma recev ho jy gaa
help for turksat 42 e
-
- Registered Member
Re: help for turksat 42 e
- TouQeeR AsLam
- Registered Member
- Been thanked: 1 time
ma kal krdo ga very easy tarikaa ha abi to ma ofc ma ho ghaar ja kr kro ga wsa mna ak post ki ha search krta ho shyad setting mil jyShehzadmalik wrote:Bhai ap pic share kar saktay ho apni dish ke with Turksat and 45E. This will make things very easy for me to do the settings.TouQeeR AsLam wrote:or lnb ko thora Dish sa Door krna lkn signal Pura he rha to 45e or 42e dno ak sath ak he lnb ma recev ho jy gaa
-
- Registered Member
Today I turned the LNB away from the dish and received many channels on the Turksat. But I think all these channels are from 45E, because many channels are Indian Channels.TouQeeR AsLam wrote:ma kal krdo ga very easy tarikaa ha abi to ma ofc ma ho ghaar ja kr kro ga wsa mna ak post ki ha search krta ho shyad setting mil jyShehzadmalik wrote:Bhai ap pic share kar saktay ho apni dish ke with Turksat and 45E. This will make things very easy for me to do the settings.TouQeeR AsLam wrote:or lnb ko thora Dish sa Door krna lkn signal Pura he rha to 45e or 42e dno ak sath ak he lnb ma recev ho jy gaa
- Rizwan Awan
- Moderator
- Has thanked: 594 times
- Been thanked: 1578 times
Check this pic of my setting, my lnb pointing towards center
sat-dish-alignment/42-0-e-turksat-2a-3a ... ml#p225079" onclick="window.open(this.href);return false;
sat-dish-alignment/42-0-e-turksat-2a-3a ... ml#p225079" onclick="window.open(this.href);return false;
WETEK PLAY2
Octagon SF8008
VU+ Solo2
DM 800HD
PTCL IPTV
SONY SR4-W
SAMSUNG 50" 4K Tv
Octagon SF8008
VU+ Solo2
DM 800HD
PTCL IPTV
SONY SR4-W